Kedves Vásárlóink,

Üzletünk aktuális heti nyitva tartását minden hétfő reggel közzé tesszük facebook és instagram oldalainkon:

Birkenstockuzlet – Facebook | Birkenstockuzlet.hu – Instagram

Hírek, újdonságok

Miért legyen Birkenstock papucsa?

A Birkenstock név ma már fogalom. Ez csak azoknál a termékeknél valósul meg, amik valami miatt nyomot hagynak a maguk kategóriájában. Mit tudnak a Birkenstock papucsok, amivel ezt kiérdemelték?

Birkenstock cipőben is jól érzi magát a lába!

A Birkenstock márkát elsősorban ikonikus papucsai és a szandáljai fémjelzik, de érdemes tudni, hogy ezen kívül még Birkenstock cipők is elérhetőek ugyanebben a minőségben.

Egészségének érdekében hordjon gyógypapucsot nyáron is!

Tény, hogy manapság hatalmas választék áll rendelkezésre a cipőkből, szandálokból, papucsokból, azonban jelentős részüknél a tervezők inkább az esztétikai tényezőkre fektettek nagyobb hangsúlyt. Rengeteg olyan divatos lábbeli található a boltokban, amelyek komoly egészségkárosodást, kínzó fájdalmakat tudnak okozni hosszú távon, mégis sok vevő képes kompromisszumot kötni ezzel a helyzettel és tovább hordja ezeket a szandálokat. Nem érdemes az egészség kárára dönteni a divat mellett, célszerű inkább gyógypapucsokat választani a nyárra!

Birkenstock szandálok tavaszra is!

Egy jó szandálra szükség van a nyár közeledtével. Nem túlzás már tavasz elején nekikezdeni az új nyári szandál keresésének, hiszen soha nem lehet tudni, nem tréfál-e meg minket az időjárás és már tavasszal nyári meleggel teli napokat hoz nekünk.

Crocs munkapapucsokban sokkal könnyebb dolgozni!

Azok számára, akik munkavégzés közben folyamatosan mozgásban vannak, elengedhetetlen a kényelmes ruházat és lábbeli viselése, hiszen egészségügyi problémához és teljesítményromláshoz vezet, ha a munkavállaló kényelmetlen öltözetben végzi teendőit. Ha ezzel Ön is tisztában van, és olyan munkát végez, amihez szüksége van kifejezetten komfortos lábbelire, vásároljon Crocs munkapapucsot!

A Boaonda munkapapucsok az állómunkát is megkönnyítik!

A modern életvitel egyik jellemzője a túl sok ülőmunka, de még mindig vannak olyan munkakörök, ahol éppen ellenkezőleg egész nap állni kell és talpon lenni. Mindegyik nagy kihívás a szervezetünk számára és hosszú távon megterhelő, kellemetlen tünetekkel jár.

Új munka cipőre váltana? Fedezze fel az Isacco lábbeliket!

Bizonyos munkacipők egy idő után szinte teljesen elhasználódnak, ilyen állapotukban pedig nem képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket. Ekkor nem marad más hátra, minthogy új munka cipő kerüljön beszerzésre. A kérdés már csak az, hogy a vásárló melyik márkát válassza a lábbelik esetében? Mi az Isacco munka cipőket és klumpákat ajánljuk figyelmébe!

Az örök klasszikusok: a női klumpák

Az, hogy milyen lábbelit viselünk, sok szempontból fontos. Egyrészt meghatározza azt is, hogy hogyan érezzük magunkat a bőrünkben, másrészt pedig nagyon fontos része a megjelenésünknek is. Sajnos, ha a cipőnk nem megfelelő, kényelmetlen, az hatással van nem csak a lábunkra, hanem az egész gerincünkre, és ezáltal könnyen hátfájást okozhat egy rossz választás. A női klumpák évek óta alapdarabok, és sosem mennek ki a divatból!

A Birkenstock férfi cipők ősszel is levehetetlenek!

A Birkenstock elsősorban papucsairól ismert cipő márka, de nem csak nyári lábbeliket kínál kicsiknek és nagyoknak. A férfiakra is gondolt, ennek megfelelően a férfi cipő kollekciójára is érdemes egy pillantást vetni.

Miért van szükség kényelmes munkapapucsokra?

Nincs kétség afelől, hogy komfortos lábbelikre mindig szükség van, vagyis a munkavégzést illetően sem szabad erről megfeledkezni. Bizonyos munkakörök esetében erre kiemelt figyelmet fordítanak, és kötelezően előírják a munkapapucsok viselését.

Kényelem és egészség a lábnak: munkapapucsok

Sok pozíció létezik, ahol az alkalmazottak a nap nagy részét állva kell tölteniük. Ahogyan az ülő munkának megvannak a maga káros hatásai, ugyanúgy a mértéktelen állás vagy gyaloglás sem tesz jót az embernek

Mire figyeljen papucs vásárlásakor?

Vitathatatlan, hogy a papucsok a nyár nélkülözhetetlen darabjai, de ahhoz, hogy utóbbi igaz is legyen rájuk, a vásárlónak körültekintően kell eljárnia a kiválasztásukat illetően. A vevők többsége inkább a divatot, mintsem a funkciót helyezi előtérbe, ami nem túl előnyös, hiszen a trend nem minden!

Birkenstock szandálok: Tavaszi, nyári termékek gyerekeknek is!

Amint a télnek vége, kezdődhet a pakolás és a vásárlás, hiszen egy teljes téli ruhatárat kell elrakni, hogy a helyére lengébb, vékonyabb tavaszi és nyári holmik kerülhessenek. A gyerekek hamar kinövik a cipőket, szandálokat és tavaszi, nyári termékekből évente szükségük van újra.

Kényelem mindenhol: Fedezze fel a Birkenstock utcai cipők választékát!

Az emberek gyakran nehezen találják meg a számukra ideális utcai cipőt, ugyanis manapság a gyártók a kényelem helyett inkább az esztétikumot helyezik előtérbe. Azonban lehet bármennyire divatos egy cipő, ha tulajdonosa a hordhatatlanságából fakadóan inkább a szekrényben tárolja a lábbelit. Ha Ön is megelégelte a kényelmetlen cipőket, és már a nyári lábbelijén gondolkodik, válassza a Birkenstock utcai cipőket!

Kényelmes védelem lábainak a kemény munka alatt

Vannak olyan helyzetek, amikor az ember kénytelen saját maga kezébe venni a ház körül adódó barkácsmunkák elvégzését. Ilyenkor teljesen nyilvánvaló, hogy nem állhatunk neki a munkának egy tornacipőben, ami pár alkalom alatt elhasználódik. Az is előfordulhat, hogy hosszú állómunkát végzünk, és talpainknak szüksége van az extra kényelemre és tartásra ez idő alatt.

Munkavégzés közben is viseljen Birkenstock papucsokat!

A tikkasztó hőség ellen különböző technikákat igyekszünk bevetni, de leginkább akkor válik elviselhetővé a kánikula, ha megfelelő ruházatot viselünk. Ez főként munkavégzés közben fontos, ugyanis ahhoz, hogy megfelelően tudjunk koncentrálni a feladatunkra, jól szellőző, minőségi anyagú ruhára és nem utolsó sorban kényelmes cipőre lesz szükségünk!

Férfi kétpántos gyógypapucsok – komfortos viselet nyáron is!

Sokan küszködünk különböző ortopédiai problémákkal, fáj a hátunk, derekunk, és ezt az állapotot jelentősen befolyásolja, hogy milyen cipőt hordunk.

Egypántos női papucsok – praktikusság, elegancia

A lábunkra tökéletesen illő papucs kiválasztása sokszor nem egyszerű feladat, hiszen minden embernek más igényei vannak a lábbelikkel kapcsolatban. Fontos, hogy passzoljon a kialakítás a lábunk formájához, megfelelő legyen méret, de persze a kényelem és a stílus sem elhanyagolható szempont.

Használati útmutató lábujjközös papucsokhoz

Végre beköszöntött a várva várt jó idő, és bár a hőség várat még magára, sokakban már ebben az időszakban is pezseg a vágy, hogy kialakíthassák a nyári ruhatárukat, melynek alapvető kelléke egy komfortos és divatos papucs. Azonban gyakori hiba, hogy nem a megfelelő kialakítást választják a különböző helyzetekhez, így a papucs viselése kényelmetlenné válik!

Miért népszerűek a szandálok? Eláruljuk!

Mindenkinek jogos igénye, hogy kényelmes és szép lábbelit hordhasson az időjárástól függetlenül. A szandálok kialakításukból kifolyólag a késő tavasz, nyár, kora ősz ruházatához tartoznak, hiszen ekkor a legfontosabb, hogy a lábunk is jól szellőzhessen, így csökkentve a hőérzetünket is.

Egy kényelmes munkapapucs mindennél többet ér!

A kényelmes cipő mindenkinek fontos, hiszen a nem megfelelő lábbeli komoly problémákat okozhat. Azonban annak, aki álló munkát végez, vagy egész nap sokat kell sétálnia, még fontosabb, hogy az egészsége védelme érdekében megfelelő munkapapucsot viseljen.

Női papucsok a Birkenstocktól

A minőség a legfontosabb szempont a lábbelik terén, hiszen ez biztosítja a komfortot mindennapjainkban - nem mindegy, hogy milyen cipőben, szandálban vagy éppen papucsban töltünk el órákat. A kényelem és természetesen az egészség azok a jellemzők, melyeket megérdemel a lábunk, amikor hosszabb-rövidebb időre egy lábbelibe bújtatjuk.