Kedves Vásárlóink,

Üzletünk aktuális heti nyitva tartását minden hétfő reggel közzé tesszük facebook és instagram oldalainkon:

Birkenstockuzlet – Facebook | Birkenstockuzlet.hu – Instagram

Miért legyen Birkenstock papucsa?

A Birkenstock név ma már fogalom. Ez csak azoknál a termékeknél valósul meg, amik valami miatt nyomot hagynak a maguk kategóriájában. Mit tudnak a Birkenstock papucsok, amivel ezt kiérdemelték?

Az biztos, hogy akinek volt már egyszer Birkenstock papucsa, az tudja, hogy miről beszélünk. Ezeknek a lábbeliknek olyan különleges a talprész kialakítása, hogy szinte nem is lehet érezni, hogy az ember lábán cipő van. A kényelem és a praktikum, a divat és az egyediség is egyszerre jelen van ennek a márkának a termékeiben. Ha unja, hogy dörzsöl, szorít, nyom, lötyög, csúszik vagy zavaró a viselése, akkor próbálkozzon ezekkel a lábbelikkel! A talprész kialakítása biztosítja, hogy a papucs szinte minden lábra tökéletesen illik, mintha külön megrendelésre készült volna, a felsőrész pedig gondoskodik a stílusos megjelenésről.

A Birkenstock papucsokban Ön sem fog csalódni! Egy ilyen nyári cipő az Ön szekrényéből sem hiányozhat! A bővebb információkat kérje kollégáinktól közzétett elérhetőségeink egyikén!


A cikkhez kapcsolódó képek

 

Ebben a témában talál még 21 cikket: Hírek, újdonságok