Kedves Vásárlóink,

Üzletünk aktuális heti nyitva tartását minden hétfő reggel közzé tesszük facebook és instagram oldalainkon:

Birkenstockuzlet – Facebook | Birkenstockuzlet.hu – Instagram

Női papucsok a Birkenstocktól

A minőség a legfontosabb szempont a lábbelik terén, hiszen ez biztosítja a komfortot mindennapjainkban - nem mindegy, hogy milyen cipőben, szandálban vagy éppen papucsban töltünk el órákat. A kényelem és természetesen az egészség azok a jellemzők, melyeket megérdemel a lábunk, amikor hosszabb-rövidebb időre egy lábbelibe bújtatjuk.

A Birkenstock női papucsok nem kínozzák a lábat, hanem éppen ellenkezőleg; kialakításuk során szem előtt tartották az egyedi igényeket. A Birkenstock papucsokat úgy tervezték, hogy megtartsák és egyenletesen eloszlassák a testsúlyt, egészséges testtartást idézzenek elő és ezáltal megelőzzék a hát- és gerincproblémák kialakulását. A különleges alapanyag egyszerre stabil és kényelmes viselet, ami ráadásul felveszi viselője egyedi lábformáját, így az az idő múlásával csak még kényelmesebb lesz!

A Birkenstock női papucsokkal olyan, mintha egész nap az otthoni papucsodban lennél, ami stílusos és divatos külsővel bír. Nincs megalkuvás, csak Birkenstock lábbeli, amiben élmény járni!


A cikkhez kapcsolódó képek

 

Ebben a témában talál még 21 cikket: Hírek, újdonságok