Hírek, újdonságok

Munkavégzés közben is viseljen Birkenstock papucsokat!

A tikkasztó hőség ellen különböző technikákat igyekszünk bevetni, de leginkább akkor válik elviselhetővé a kánikula, ha megfelelő ruházatot viselünk. Ez főként munkavégzés közben fontos, ugyanis ahhoz, hogy megfelelően tudjunk koncentrálni a feladatunkra, jól szellőző, minőségi anyagú ruhára és nem utolsó sorban kényelmes cipőre lesz szükségünk!

Férfi kétpántos gyógypapucsok – komfortos viselet nyáron is!

Sokan küszködünk különböző ortopédiai problémákkal, fáj a hátunk, derekunk, és ezt az állapotot jelentősen befolyásolja, hogy milyen cipőt hordunk.

Egypántos női papucsok – praktikusság, elegancia

A lábunkra tökéletesen illő papucs kiválasztása sokszor nem egyszerű feladat, hiszen minden embernek más igényei vannak a lábbelikkel kapcsolatban. Fontos, hogy passzoljon a kialakítás a lábunk formájához, megfelelő legyen méret, de persze a kényelem és a stílus sem elhanyagolható szempont.

Használati útmutató lábujjközös papucsokhoz

Végre beköszöntött a várva várt jó idő, és bár a hőség várat még magára, sokakban már ebben az időszakban is pezseg a vágy, hogy kialakíthassák a nyári ruhatárukat, melynek alapvető kelléke egy komfortos és divatos papucs. Azonban gyakori hiba, hogy nem a megfelelő kialakítást választják a különböző helyzetekhez, így a papucs viselése kényelmetlenné válik!

Miért népszerűek a szandálok? Eláruljuk!

Mindenkinek jogos igénye, hogy kényelmes és szép lábbelit hordhasson az időjárástól függetlenül. A szandálok kialakításukból kifolyólag a késő tavasz, nyár, kora ősz ruházatához tartoznak, hiszen ekkor a legfontosabb, hogy a lábunk is jól szellőzhessen, így csökkentve a hőérzetünket is.

Egy kényelmes munkapapucs mindennél többet ér!

A kényelmes cipő mindenkinek fontos, hiszen a nem megfelelő lábbeli komoly problémákat okozhat. Azonban annak, aki álló munkát végez, vagy egész nap sokat kell sétálnia, még fontosabb, hogy az egészsége védelme érdekében megfelelő munkapapucsot viseljen.

Női papucsok a Birkenstocktól

A minőség a legfontosabb szempont a lábbelik terén, hiszen ez biztosítja a komfortot mindennapjainkban - nem mindegy, hogy milyen cipőben, szandálban vagy éppen papucsban töltünk el órákat. A kényelem és természetesen az egészség azok a jellemzők, melyeket megérdemel a lábunk, amikor hosszabb-rövidebb időre egy lábbelibe bújtatjuk.